Hoe werkt Schoonmaaksterkado.nl?

  1. U kiest op onze website het gewenste kado-pakket.
  2. U bestelt het pakket via de website
  3. Bij de bestelling geeft u aan waar het pakket heen gezonden moet worden. Wilt u het pakket zelf thuis ontvangen of moet deze rechtstreeks bij de gelukkige bezorgd worden?
  4. Na uw bestelling volgt de betaling van het kado-pakket.
  5. Uw kado-pakket wordt verzonden en u of de gelukkige ontvangt het pakket.

Als de gelukkige het pakket heeft ontvangen kan hij/zij de kadobon bij ons verzilveren. Deze persoon dient:

  • Zich in te schrijven op www.ikzoekeenschoonmaakster.nl
  • Zijn/haar wensen met betrekking tot de schoonmaakster aan ons door te geven
  • Wij gaan daarna op zoek naar een geschikte schoonmaakster.

De ontvanger van de kadobon ontvangt dan de gegevens van de schoonmaakster. Daarmee dient een afspraak gemaakt te worden om te kijken of er een klik is tussen de klant en de schoonmaakster. Is er geen klik? Dan kan de ontvanger van de kadobon dit bij ons aangeven, wij gaan dan verder op zoek naar een schoonmaakster die beter bij hem/haar past.


Hoe moet ik betalen?

De pakketten dienen betaald te worden met iDEAL. Nadat u hebt aangegeven welk pakket u wilt bestellen komt u in de beveiligde betaalomgeving van iDEAL. Daar betaalt u het pakket, na ontvangst van uw betaling versturen wij het pakket naar de gelukkige.


Ik schrijf een prijsvraag uit, kan ik een schoonmaakster kado geven?

Ja, wanneer u een prijsvraag uitschrijft kunt u via schoonmaaksterkado.nl ook de verschillende pakketten als prijs weggeven. Voor meer informatie hierover vragen wij u contact met ons op te nemen door te mailen naar: info@hulp-in-huis.nl.


Geldt de 'Wet koop op Afstand' hier ook?


Jazeker. Als u iets koopt op afstand krijgt u 14 dagen bedenktijd. Dit is vastgesteld in de wet. U hebt het recht om uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: info@hulp-in-huis.nl.


Meer weten over de algemene voorwaarden? Lees dan hier verder.


Wie zijn jullie?

Het wordt steeds moeilijker om een leuk en passend kado te vinden voor familie, vrienden en/of kennissen. Schoonmaaksterkado.nl speelt hierop in door pakketten aan te bieden die het voor u mogelijk maken om een schoonmaakster kado te geven.

Een schoonmaakster kado geven is een origineel idee dat door bijna iedereen zeer wordt gewaardeerd. Want we kunnen allemaal wel een paar extra handen gebruiken in ons huishouden, al is het maar om een uurtje tijd voor jezelf over te houden.

Hulp in Huis is de organisaties achter Schoonmaaksterkado.nl. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Enschede, leveren wij onze kado-pakketten door heel Nederland.

Korting ontvangen bij thuisschoonmaken.nl? Vul dan de actiecode 'hulp-in-huis'in en ontvang 5% korting op uw schoonmaakmiddelen.

Hulp in Huis
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
088-4303069 (te bereiken op werkdagen van 8.30 - 12.30 en van 13.30 - 16.30 uur)

K.v.K. Veluwe en Twente: 61338710
BTW nummer: NL8158.84497.B.01
Rekeningnummer: NL26INGB0005263063

Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

Wij vinden uw privacy erg belangrijk, in ons privacybeleid leest u precies hoe wij om gaan met uw persoonlijke gegevens.


Andere vragen?

Neem contact op voor andere vragen op  info@hulp-in-huis.nl.


Deze pagina via social media delen.
U kunt hier met iDeal betalen.