Hebt u een kado nodig voor uw partner, vrienden of familie? Het schoonmaakpakket is een leuk en origineel idee om iemand mee te verrassen.
schoonmaakpakket
Wanneer u ervoor kiest om een schoonmaakpakket kado te geven geeft u een pakket dat bestaat uit:

 

Hoe werkt het schoonmaak abonnement?

Naast deze producten geeft u de ontvanger ook 12 maanden een schoonmaak abonnement kado. De ontvanger van het schoonmaakpakket kan zich dan inschrijven op www.ikzoekeenschoonmaakster.nl. Op deze website kunnen de wensen met betrekking tot de schoonmaakster worden doorgegeven. Wij gaan dan gratis op zoek naar een geschikte schoonmaakster.

Als wij iemand hebben gevonden die voldoet aan de wensen van de ontvanger van het schoonmaakpakket ontvangt hij/zij de gegevens van de schoonmaakster. Er kan dan een afspraak worden gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Als er een klik is tussen de ontvanger van het schoonmaakpakket en de schoonmaakster dan kan de schoonmaakster direct aan de slag. Is er geen klik? Dan gaan wij verder op zoek naar een schoonmaakster die beter bij de ontvanger van het schoonmaakpakket past.

De kosten en betaling

De kosten voor het schoonmaakpakket bedragen slechts €89,00 (gratis verzending). Wilt u het schoonmaakpakket bestellen? Vul dan het bestelformulier onderaan deze pagina in.
De betaling van het schoonmaakpakket gaat via iDEAL. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld komt u in de beveiligde betaalomgeving van iDEAL. Daar betaalt u het schoonmaakpakket, na ontvangst van uw betaling versturen wij het pakket naar de gelukkige. De levertijd van de schoonmaakpakketten bedraagt 2 werkdagen.

De werkuren van de schoonmaakster

Het schoonmaakpakket bevat geen werkuren van de schoonmaakster. Zodra de schoonmaakster bij de ontvanger van het schoonmaakpakket aan het werk gaat dienen deze uren zelf aan de schoonmaakster betaald te worden.

Jouw gegevens
Vink onderstaand vakje aan wanneer je wilt dat het kado naar uzelf wordt gestuurd.
Gegevens van ontvanger kado

U kan bij ons ook terecht voor andere schoonmaak-cadeaus.

Deze pagina via social media delen.
U kunt hier met iDeal betalen.